Hirlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!

« vissza

Evés, alvás, kreatív oktatás

 
Kölöknet-hírlevél

Gondok az evéssel és az alvással / Kreatív oktatás: kiállítás és tárlatvezetés / A Kölöknet követése a Facebookon / Lesújtó ábra a felsőoktatásról

 
 
Meddig húzzuk az altatást? | Kölöknet

​Gyakran keresnek meg azzal óvodás, kisikolás gyerekek szülei, hogy a gyermekük nehezen alszik el. Vagy ha el is alszik, akkor azonnal felébred, ha kicsusszan mellőle az ágyból. Amikor megkérdezem, mégis mennyi idő elaltatni a gyereket, akkor a szülők teljesen természetesen válaszolják, hogy 1–1,5 óra. Elkezdünk beszélgetni és kiderül, hogy hulla fáradtak, elegük van a szivacson alvásból, elegük van a kijárkálásból, és a visszakísérésből és elegük van. A suttogó titkaiból. Mondjuk abból nekem is. – Peer Krisztina gyermekpszichológus személyes hangvételű írása.
  
 
„Nem fér el egy lézerfolyosó a klubteremben.” | Kölöknet

Lehet-e osztálytermi körülmények között motiválni a gyerekeket és előhívni a kreativitásukat? A Kreatív Partnerség Program a Művészek az osztályteremben elnevezésű projektjében felelni kívánt e kérdésre. A válasz megtekinthető a Ludwig Múzeum Közös ügyeink című kiállításához kapcsolódó ingyenes tárlatvezetés keretében március 6-án.
  
 
Szorongok, hogy nem eszik eleget | Kölöknet

Ki dönti el, hogy eleget eszik-e a gyerek? Én szülőként, ő gyerekként, vagy esetleg a tányér űrmértéke, netán a mérleg nyelve? – Peer Krisztina gyermekpszichológus írása.  
  
 
Látni akarom a Kölöknet bejegyzéseit! - Facebook-beállítások | Kölöknet

Ha Ön nem szeretné, hogy a Kölöknet cikkei eltűnjenek a szeme elől a közösségi oldalon, kövesse az alábbi lépéseket a Facebook-beállításaiban.
  
 
Zsugorodó magyar felsőoktatás? - A HÉT ÁBRÁJA | Kölöknet

Megpróbáljuk a felsőoktatási statisztikák alapján bemutatni, hogy a felsőoktatásba való jelentkezést és bejutást milyen tényezők befolyásolják. 
  
 
 
A Kölöknet ajánlja
 
Mi bántja a gyerek lelkét? ++ - Tea Kiadó

Három Fészekrakó könyv együtt CSAK 6.490 Ft. Emellé értékes ajándékot adunk és INGYEN kiszállítást :)!   Ajándék:  Dr. Alma H. Bond - A díványon: Marilyn Monroe  
  
 
Ajándék NAPTÁR! - Tea Kiadó

Láthatatlan Magyarország-naptár AJÁNDÉKBA!
  
 
Szeretettel várunk a Kölökneten és a Babaneten!

A hírlevelet itt továbbküldheted ismerősödnek, barátodnak.

Ha a jövőben nem szeretnéd megkapni hírlevelünket, itt leiratkozhatsz.