ISKOLAKERESŐ

Friss adatokkal segítünk a megfelelo iskola kiválasztásában! Friss adatokkal segítünk a megfelelo iskola kiválasztásában!

ISKOLÁT KERESEK »

?

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
 Virtuális tanári 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Virtuális tanári
Érdemes néha bekukkantani ebbe a topic-ba, mert itt "igazi" pedagógusokkal találkozhattok! Először ehhez a cikkhez várjuk a hozzászólásokat http://koloknet.hu/326-milyen-a-j-tanr
aztán jöhet a beszélgetés, tanárok és szülők között!

csüt. okt. 09, 2008 10:15 am

Hozzászólás Re: Virtuális tanári
Nekem volt egy német tanárom... rettenetesen félt tőle mindeni. Mindenki utálta az óráit, magát a tanárnőt és újjongtunk mikor nem jött be órára tanítani.. hát még mikor kiderült, hogy másik suliba megy tanítani. Természtesen az osztály nagy része tök hülye volt németből, mindenki csak a túlélésre játszott. Hiába tanultunk, a dolgozatok nagy része egyes lett. Én a mai napig utálom a németet és soha többet nem akarom tanulni ezt a nyelvet. Kár, hogy így elszúrta... és meg van róla győződve, hogy mintapedagógus.

szomb. okt. 11, 2008 7:19 pm

Természetesen vannak olyan tanárok is, akikről Eszter írt, ám higgyétek el, hogy sok nagyon jó pedagógus teszi becsülettel, szeretettel, hozzáértéssel a dolgát a mostani mostoha körülmények ellenére is!
A kérdés az, hogy pusztán a jó pedagóguson múlik a gyerekek előmenetele, tanulmányi eredménye?
Nekem is voltak rossz pedagógusaim annak idején, ám eszünkbe sem jutott, hogy ne tanuljunk, hogy ne hozzunk felszerelést, hogy az legyen az egyetlen célunk az órán, hogy a derék tanerőt kiborítsuk.
Azt gondolom, hogy a gyerekeknek, minden gyereknek joga van a tanuláshoz (annak is, aki éppen "rendetlenkedő" társai miatt nem tud haladni és tanulni), de [i]vannak kötelességeik is![/i] Többek között azért iskolába járni, hogy tanuljon és jól éreze magát, hogy legyen felszerelése, hogy az órákon azért vegyen fegyelmezetten részt, hogy tanulhasson.
Benjámin "késői" belátása az ügyben valóban késői: szerencsés lenne feleleveníteni a régi diákok osztályfőnöki órákra visszahívását, hogy ők mondják el mindezt! :mrgreen:

hétf. okt. 20, 2008 3:11 pm

Ez így van! Sorolhatnám azon tanáraimat akikre szeretettel gondolok vissza és élveztem (tük) az óráit... jelzem nálunk soha nem fordult elő, hogy egy tanárt kiborítsunk... sosem volt célunk. Nem is értem, hogy manapság hogy fordulhat elő ilyen? (Nincs iskolás korú gyerekem)

hétf. okt. 20, 2008 6:38 pm
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés: