ISKOLAKERESŐ

Friss adatokkal segítünk a megfelelo iskola kiválasztásában! Friss adatokkal segítünk a megfelelo iskola kiválasztásában!

ISKOLÁT KERESEK »

?

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
 Brutális matekfelvételi 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Brutális matekfelvételi
Nem tudom, ki hogy van vele, de a matek felvételi szerintem indokolatlanul nehéz volt. Közben a magyart meg nagyjából a kisujjából kirázta az ember.

Nem értem, miért csinálnak két, ennyire másképpen működő feladatsort? És mi lesz azzal, aki matekból nincs a toppon, de magyarból jó amúgy?

hétf. jan. 25, 2010 12:42 pm

Hozzászólás Re: Brutális matekfelvételi
Ja, pár éve meg a magyar volt brutális, a fiam pont akkor írta, lehet, más is emlékszik rá. Nem ártana, Urak-Hölgyek, ha sikerülne kikísérletezni végre a színvonalat, miért kell minden évben a kamaszokat kétségbeesésbe kergetni??? Támogassátok a srácokat, ők nem tehetnek erről!

hétf. jan. 25, 2010 1:03 pm

Nekem szerencsém volt... Reál beállítottságú vagyok és matematikából igen erős... Még így is nehéz volt!Az 5. feladatnál tartottam ,amikor közölte a tanár, hogy még negyed órám van! :shock: Végül minden egyes másodpercet kihasználva sikerült befejeznem a felvételit.. Utánajártam, és a barátaim 30 pont körül írtak....

hétf. jan. 25, 2010 3:04 pm

Vezető egyetemeink oktatói panaszkodnak, hogy a felvettek jelentős része az alapvető matematikai ismeretekkel sem rendelkezik. Az oktatási szakemberek erre bekeményítettek. Nosza verjük el a port a szerencsétlen 12-14 éves gyerekeken, "brutális matekfelvételit " kell velük íratni! Állítom, hogy ami brutálisan alacsony, az az ált. iskolák oktatási szintvonala, az alibi tanítás. Tisztelet a kivételeknek!

kedd jan. 26, 2010 12:59 pm
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés: