ISKOLAKERESŐ

Friss adatokkal segítünk a megfelelo iskola kiválasztásában! Friss adatokkal segítünk a megfelelo iskola kiválasztásában!

ISKOLÁT KERESEK »

?

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
 Óvodai sírás-rívás 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Óvodai sírás-rívás
:)

hétf. ápr. 28, 2008 12:11 pm

Hozzászólás Re: Óvodai sírás-rívás
:D

kedd jún. 17, 2008 1:15 pm

Mi a családban nagy mázlisták vagyunk, mivel egyik lányommal sem volt gond a beszoktatáskor. Sőt inkább az óvoda feltételei voltak zavaróak, az, hogy két hétig nem alhatott bent. Hiába mondtuk, hogy a gyerek már szeretné, nem, nem és nem...
Szakaszosan szoktatták be a gyerekeket, kettessével, de, hogy miért kellett a nem hisztiző gyerekekkel is igazodni a meghatározott rendhez, az titok maradt... Az az érzésem, hogy ez inkább az óvoda érdekeit, kényelmét szolgálta és nem a gyerekek miatt volt így.
apa

csüt. jún. 26, 2008 9:58 am

Sziasztok! :P
Nekünk kislányunk van és Helgának hívják,október végén lesz 3éves.Betegen született:csecsemőkori féloldali bénulása van és epilepsziás is lett ebből kifolyólag.Ezt nem panaszkodás képpen írtam,nekünk sajnos ez lett a természetes.Helga nagyon akaratos és öntörvényű,sokat hisztizik,ha el akar érni valamit.Nagyon nehéz vele,sok kreativitást igényel,hogy eltereljen a figyelmét.Már sokszor voltunk óvodába meglepő módon az volt a gond,hogy hozzam haza :D .Nagyon szeret társaságban lenni.Talán azért is mert 9hónapos korától hordom fejlesztésekre és így gyerekek közé.Mivel elég nehéz neki a finomotorikai dolgokat végre hajtani így sokszor agreszív lesz,verekszik,dobálózik,ha felbosszantja magát.Harapgál,ha piszkálják..Kicsit tartok,hogy fog beilleszkedni majd.Szerintem nagyon jót tesz a gyerekeknek,ha sokat voltak velük egykorúak társaságába,miellőtt bekerülnek az óvodába.Most van folyamatban a pelus leszoktató progi,ami nem sok sikert hozz sajnos,de talán sikerül neki is,ezért nem tudunk szeptemberbe óviba menni.Bár tudom,hogy szertne és nagyon sokat fejlődne tőle.Kívánok mindenkinek sok kitartó,odaadó türelmet.Üdvözlettel Zsuzsa

csüt. jún. 26, 2008 11:02 pm

Az én kislányom 4 éves és egy zuglói óvodába jár.Amikor elkezdtünk oviba járni, nagyon kevés játék állt rendelkezésre a csoportban.Emiatt éreztem , hogy egy picit unatkozik. Aztán tavaly év végén az ovi vásárolt egy rakás új játékot és azóta alig tudom hazacipelni az oviból.....Tudom, hogy nem minden ovi teheti meg , hogy új játékokat vegyen , de most hallottam , hogy valamelyik kávégyártó éppen az ovikat támogatja.Hallottam a honlap címét a rádióban, ez az együttazovodákért.hu oldal. Itt van egy óvónő szakértő is , aki mindenben tud segíteni ,ami gyerekekkel kapcsolatos kérdés. Nekem is segített a kisebbik lányommal kapcsolatban.higgyétek el, nagyon segítőkész. Mindenkinek ajánlom!

hétf. nov. 09, 2009 4:33 pm
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés: