Ajánló

Szélforgó, a gyerekprogram-ajánló

Hétvégi programajánló

2017. augusztus 9. - augusztus 15.

Nyári szokásunkhoz híven budapesti programok mellett elkalandozunk egy kicsit a főváros környékére és távolabb is heti ajánlónkban. Jó hír, hogy ezen a héten is sikerült úgy válogatnunk, hogy egy kivételével csupa szuper jó és ingyenes programot ajánlunk.

Unoka-nagyszülő program a Hadtörténeti Múzeumban

Most érdemes nagyszülő-unoka programot szervezni, méghozzá a nem máshova mint a Hadtörténeti Múzeuma, ahol egészen augusztus végéig  a múzeumba látogató unokával érkező nagyszülők ingyenesen tekinthetik meg a kiállításokat. Mindenezek mellett szerdánként még plusz programmal is kedveskednek az ide látogatóknak, például lehetőség nyílik vezetett bemutatóra az 1848/49-es állandó kiállításban vagy látogatásra a Fegyvertában.

Unoka-nagyszülő program a Hadtörténeti Múzeumban

http://www.gyerekprogramajanlo.hu/gyerekprogram/?s=eyJzaCI6InVub2tcdTAwZTFrIFx1MDBlOXMgbmFneXN6XHUwMGZjbFx1MDE1MWsifQ%3D%3D

Galiba Gyermekfesztivál 9 napon keresztül

2012-ben született meg a Debreceni Virágkarnevál kistestvére, a Galiba Gyermekfesztivál, mely név Fazekas Mihály Ludas Matyijára, pontosabban Matyi libájára, Galibára is emlékeztet minket. A fesztivál keretében a Nagyerdőn, a Békás-tó környékén augusztus 12-től 20-ig családi programok, koncertek, bábos és gólyalábas utcaszínházi előadások várják a nagyérdeműt. Augusztus 18-án egész napos Galiba-színpad lesz az ingyenesen nyitva tartó Vidámparkban, majd 17 órától a Stadion északi rendezvényterétől indul a Galiba-kiskocsik felvonulása a  Vidámparkba , ahol az Eszter-lánc mesezenekar az állatkerti állatokról is énekel.

Galiba Gyermekfesztivál 9 napon keresztül

http://www.gyerekprogramajanlo.hu/gyerekprogram/?s=eyJzaCI6ImdhbGliYSJ9

Modell helikopteres találkozó és bemutató

Különleges családi programot kerestek Budapest közelében augusztusban, amikor a városban a fű se nő? Akkor most megtaláltátok. A HELIWOOD Modell helikopteres találkozó és bemutató nem csak a profiknak szól.  Mindazokat várják 2017. augusztus 12-én az Alsónémedi Modellreptérre, akiket érdekel a helikopterezés, a modell helikopterek és szeretnének egy családias rendezvényen részt venni. A szervező Első Magyar Helikoptermodellező Sportegyesület tagjai készséggel segítenek mindenkinek, aki még csak ismerkedik a modellezés világával.

Modell helikopteres találkozó és bemutató

http://www.gyerekprogramajanlo.hu/gyerekprogram/heliwood-2017-modell-helikopteres-talalkozo-es-bemutato/117195/

Végvári Vigasságok Egerben

A Végvári Vigasságok Történelmi Fesztivál és Ostromjáték során a látogatók átélhetik a híres 1552-es ostrom pillanatait Eger oroszlánjaival. Korhű fegyverek bemutatójával, hagyományőrző csapatokkal, családi programokkal, vitézi próbával, huszárvirtussal, felvonulásokkal, kiállításokkal és koncertekkel várják idén is az érdeklődőket. Tradicionális mesterségek kézművesei kínálják portékáikat és mutatják be a szakma mesterfogásait. A fesztivál csúcspontjaként közel 200 vitéz katona eleveníti fel az 1552-es ostromot és a híres Egri csillagok című regény jeleneteit.

Végvári Vigasságok Egerben

http://www.gyerekprogramajanlo.hu/gyerekprogram/?s=eyJzaCI6InZcdTAwZTlndlx1MDBlMXJpIHZpZ2Fzc1x1MDBlMWdvayJ9

Nagykovácsi Búcsú

Ezen a hétvégén élettel telik meg a mindig számos kirándulót vonzó Pest megyei gyöngyszem, Nagykovácsi;  most rendezik meg ugyanis a 7. Nagykovácsi Búcsút. Az események mindkét napon a Tisza István téren, a Római katolikus templom kertjében és a Faluházban zajlanak. A színes programban helyet kapott a TrappTop Utcaszínház több  előadása, a Ládafia Bábszínház és a Holdfű Színház gyermekelőadásai, sok zenés program és koncert. Készülnek még egyebek mellett kézműves foglalkozásokkal és vásárral, népi játákokkal, körhintával, trambulinnal és kemencés finomságokkal is.

Nagykovácsi Búcsú

http://www.gyerekprogramajanlo.hu/gyerekprogram/?s=eyJzaCI6Im5hZ3lrb3ZcdTAwZTFjc2kgYlx1MDBmYWNzXHUwMGZhIn0%3D

 

Szélforgó, a gyerekprogram-ajánló
 
Szélforgó gyermekprogramajánló

2017 augusztus 10.

 
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás